Bio Journaal

Bamboe wasrek

 Bamboe Friesland heeft een opklapbaar wasrek  ontworpen en gemaakt van bamboe en de draaipunten zijn gemaakt met slotbouten.


                              Bamboe kist

Bamboe Friesland biedt alternatief voor plastic bakken.

Bamboe Friesland heeft een kist ontwikkeld waarin groenten en fruit gepresenteerd kunnen worden dit is een duurzaam en milieu vriendelijk alternatief voor de plastic kist.
 
Deze kist is vervaardigt van bamboe planken en kan in verschillende maten geleverd worden. We passen ons aan de wensen van de klant.
 
Natuurlijk kan u de kist ook voor andere doeleinden gebruiken hierbij kunt u denken aan een krantenbak, decoratief ,leuk geschenk bijvoorbeeld met het oog op de feestdagen etc.
Interesse?  vraag naar de mogelijkheden!


  
                                 
 
 
Bamboe Friesland biedt alternatief voor plastic bakken

Tholen - Bamboe Friesland heeft een kist ontwikkeld waarin biologische groenten gepresenteerd kunnen worden. "Het valt ons van Bamboe Friesland wanneer wij in natuurvoedingswinkels komen dat in de meeste gevallen de groenten in plastic kisten worden getoond. Wij vinden dit erg raar, want dit komt in onze beleving niet erg 'biologisch' over. Daarom hebben wij een kist van dezelfde afmetingen ontwikkeld, gemaakt van bamboe", vertelt Jan Frans Idsinga van Bamboe Friesland.Jan Frans benadrukt dat de kisten niet alleen bedoeld zijn voor Friese natuurvoedingswinkels. "Ons streven is dat alle plastic bakken eruit gaan." De kisten zijn vanaf nu via de website te koop. "De prijs die op de website vermeld staat is voor particulieren, voor bedrijven die grotere hoeveelheden bestellen gaan dan andere prijzen gelden."Voor meer informatie:

Bamboe Friesland

Buorsterwyk 15
8408 HZ Lippenhuizen
06 57552572
bbfbamboe@gmail.com
https://bbfbamboefriesland.nl/

Publicatiedatum: 18-9-2014
Auteur: Lenneke Schot
Copyright: www.biojournaal.nl